Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z pieczarkami i serem żółtym to ostatni hit grillowych imprez jest bardzo aromatyczna i smaczna. Ugotowane pieczarki świetnie komponują się z żółtym serem, czosnkiem i natką pietruszki. Sałatka jest łatwa, szybka w przygotowaniu i smaczna, z powodzeniem można ją zajadać solo.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1722
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1722
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Składniki
Pieczarki gotujemy w całości w lekko osolonym wrzątku około 5 minut, przecedzamy i studzimy.
Wystudzone pieczarki kroimy w większą kostkę. Umytą i osuszoną natkę pietruszki drobno siekamy. Do miski wrzucamy drobno pokrojone pieczarki, na tarce o dużych oczkach ścieramy żółty ser , dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek oraz natkę pietruszki. Sałatkę doprawiamy czarnym pieprzem, dodajemy jogurt oraz majonez, wszystko dokładnie mieszamy.