Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sałatka z pieczarkami, żółtym serem, ryżem i ogórkiem w zalewie musztardowej, idealna na różne okazje.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 117
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 592
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 798
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 6296
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 102
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 117
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 592
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 798
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 6296
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 102
Składniki
Przygotuj składniki
Pieczarki obierz, opłucz, pokrój i podsmaż na oleju z dodatkiem soli i pieprzu. Ryż ugotuj według przepisu na opakowaniu, jajka ugotuj na twardo, wystudź i obierz.
Do wystudzonego ryżu dodaj podsmażone pieczarki, pokrojone w kostkę jajka, ogórki, żółty ser, czerwoną cebule oraz posiekany szczypiorek. Wymieszaj.
Dodaj majonez, jogurt, dopraw do smaku solą i pieprzem.