Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na różne okazje,wychodzi jej spora ilość i bardzo nam smakuje:)
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 116
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 592
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 797
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 6289
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 102
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 116
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 592
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 797
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 6289
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 102
Składniki
Por umyć,pokroić w półtalarki i sparzyć wrzątkiem,wystudzić. Seler odsączyć lekko z zalewy i drobniej pokroić. Ananasa odsączyć i pokroić na mniejsze kawałki.
Kukurydzę również odsączyć.Szynkę również pokroić w drobną kostkę.
Z jajek wyjąć żółtka,białka pokroić w drobną kostkę.Żółtka utrzeć z majonezem.Wszystkie składniki mieszamy w misce,przyprawiamy solą i pieprzem,dodajemy sos majonezowy i schładzamy w lodówce.