Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Seler naciowy - mogłabym jeść cały czas w różnych konfiguracjach. Zdrowe, pyszne, chrupiące. Pychota.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 156
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 555
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 64
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1506
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 156
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 555
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 64
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1506
Składniki
Seler naciowy opłukać, pokroić w drobne półksiężyce. Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w kostkę. Jabłka, ogórki kiszone, cebulę, paprykę - również pokroić w kostkę.
W misce połączyć wszystkie pokrojone składniki. Dodać odsączoną kukurydzę i 2 łyżki majonezu. Wymieszać, doprawić solą, pieprzem. Posypać koperkiem.