Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sałatka ziemniaczana z kapustą pekińską, chrupiącym ogórkiem i rzodkiewką idealna jako dodatek do grilla, dań mięsnych czy ryby .
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 116
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 592
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 798
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 6290
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 102
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 116
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 592
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 798
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 6290
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 102
Składniki
Ziemniaki ugotuj , ostudź i pokrój w kostkę . Ogórka i rzodkiewki w pół plasterki, cebule w paski . Fasolkę odsącz na sicie a kapustę pokrój drobno . Koperek posiekaj .
Majonez wymieszaj z jogurtem, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek . Składniki na sałatkę wymieszaj, dodaj sos, całość dopraw solą i pieprzem .
Przed podaniem sałatkę możesz schłodzić w lodówce.