Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jakiś czas temu odkryliśmy wędzone filety śledziowe. Są mega smaczne, a połączenie szalotek i rodzynków dodaje im dodatkowego, niesamowitego aromatu.
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 107
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 53
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 42471
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 107
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 53
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 42471
Składniki
Śledzie kroimy na kawałki. Rodzynki przez godzinę moczymy we wrzątku. Odcedzamy. Szalotki obieramy, kroimy w piórka. Wszystkie składniki mieszamy z miodem, przekładamy do naczynia (najlepiej do słoika), zalewamy olejem. Odstawiamy w chłodne miejsce.