Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos ten, obok wielu sałatek, zajmuje zaszczytne miejsce podczas naszego śniadania świątecznego. Stanowi idealny dodatek do szynek i innych wędlin świątecznych.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 173
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 230
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 173
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 230
Składniki
1. Ogórki kroję w kostkę
2. Grzybki odcedzam z zalewy i kroję.
3. Do miski wkładam majonez, grzybki, ogórki. Przyprawiam do smaku. Mieszam do połączenia składników. Przekładam do dużego słoika i odstawiam do lodówki „do przegryzienia”.