Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka do ryby smażonej pełna jest pysznych i delikatnych warzyw, w tym papryki i kukurydzy. Są przyjemnie słodkie i chrupkie. Idealnie dopełniają smak ryby i urozmaicają danie. Piątkowy obiad nigdy już nie będzie nudny z tą surówką. Delikatnie pikantny dressing podkręca smak całego dania i sprawia, że ryba jest doskonale wyeksponowana.
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 21
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1823
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 397
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1751
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 21
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1823
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 397
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1751
Składniki
Papryki oczyść z gniazd nasiennych i pokrój w bardzo drobne paseczki. Przenieś je do miski sałatkowej. Ogórka umyj i pokrój w plasterki, a następnie każdy z plasterków w ćwiartki. Dodaj je do papryki. Kukurydzę odsącz i dołącz do pozostałych składników. Selera naciowego drobno posiekaj i także przenieś do miski sałatkowej.
W osobnej miseczce wymieszaj ze sobą wszystkie składniki dressingu. Przygotowanym sosem zalej sałatkę. Wszystko dobrze wymieszaj. Surówkę do ryby smażonej podawaj po schłodzeniu w lodówce, jako dodatek do głównego dania – ryby i nie tylko.