Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwona kapusta, maliny, glazura z octu balsamicznego ..... Ta przepyszna surówka jest świetnym dodatkiem do pieczonego drobiu, zwłaszcza kaczki. Polecam, próbujcie....
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 42
To jedno z tych dań, które inspirują nas, aby udać się w kulinarną podróż do...
Odsłon: 63
Przepis dnia
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 157
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 42
To jedno z tych dań, które inspirują nas, aby udać się w kulinarną podróż do...
Odsłon: 63
Przepis dnia
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 157
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, oprószyć solą i cukrem. Cebulę obrać, pokroić w piórka, dodać do kapusty i wszystko razem dokładnie ugnieść rękami (radzę włożyć gumowe rękawiczki ). Odstawić na ok pół godziny, żeby kapusta lekko zmiękła i puściła sok.
Następnie dodać glazurę balsamiczną, sok z cytryny i maliny, wymieszać. Z gałązek tymianku oderwać listki, posypać surówkę.