Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rzadko używa się kalarepki do surówki, a szkoda. W połączeniu z marchewką i ogórkiem jest przecież niebywale smaczna. Polecam mój przepis.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 173
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 173
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Kalarepkę i marchewki umyć, obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Ogórek również umyć i można obrać (jak ja) ale nie jest to konieczne. Zetrzeć na tarce na plasterki. Przygotować składniki sosu winegret, wymieszać i polać surówkę. I już wszystko gotowe. Można podawać z drugim daniem.