Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inny pomysł na surówkę z kapusty kiszonej. Jest naprawdę smaczna i prezentuje się ładnie ma stole z każdym dosłownie daniem czy to mięsnym czy rybnym. Warto spróbować.
Tarka do jarzyn, deska i nóż do krojenia, salaterka
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 68
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1567
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 68
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1567
Składniki
Kapustę troszkę opłukać pod bieżącą wodą, następnie wycisnąć i włożyć do salaterki.
Pół jabłka zetrzeć na tarce i dodać do kapusty, wymieszać.
Zetrzeć paprykę na tarce jarzynowej, wycisnąć sok, który zużywamy do czegoś innego lub usuwamy. Dodajemy paprykę do surówki.
Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę, dodając do surówki.
Dodajemy miód, pieprz czarny oraz olej i dokładnie mieszamy. Pasuje do każdego dania.