Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na surówkę z kiszonej kapusty o słodko - kwaśnym smaku, otuloną intensywnym aromatem kminku i oregano. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do obiadu.
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 78
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 469
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1497
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 78
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 469
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1497
Składniki
Kapustę kiszoną odsączamy z nadmiaru soku i siekamy na mniejsze kawałki. Cebulkę kroimy w drobną kostkę, jabłka obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach - dodajemy do kapusty. Kminek parzymy wrzątkiem, odcedzamy i wraz z dwoma łyżeczkami oregano dodajemy do pozostałych składników. Następnie dodajemy olej rzepakowy, doprawiamy czarnym pieprzem i dokładnie mieszamy. Życzę smacznego! :)