Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam kiszoną kapustę, jak ją przygotowuję to zawsze trochę jej podjadam. :) Dzisiaj właśnie ona w roli głównej. Dodatkiem do niej jest marchewka i jabłuszko. Całość wzbogaciłam sosem koperkowo-ziołowym i dożą ilością szczypiorku. Zapraszam na klasyczną surówkę, która będzie wspaniałym dodatkiem do wielu dań :)
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 3130
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 270
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1411
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6476
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 222
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 3130
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 270
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1411
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6476
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 222
Składniki
Kapustę można troszkę pokroić. Marchew i jabłko obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Szczypiorek umyć i drobno pokroić Sos koperkowo-zielony rozmieszać z wodą i olejem w osobnym naczyniu. Kapustę, marchew, jabłko i szczypiorek wymieszać. Całość zalać sosem koperkowo-ziołowym i dokładnie wymieszać.
Smacznego !
:)