Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca surówka z młodej kapusty i marchewki. Świetny dodatek do dań obiadowych i potraw z grilla. Robi się ją bardzo prosto, a sam proces przygotowania zajmie Wam dosłownie chwilę. Surówkę można rozrobić z majonezem lub skropić sokiem z cytryny i oliwą. W obu wersjach smakuje rewelacyjnie.
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 50
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4682
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 391
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 77
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 50
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4682
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 391
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 77
Składniki
Kapustę umyj, ususz i drobno poszatkuj. Marchewkę obierz i zetrzyj na tarce. Cebulę pokrój w drobną kostkę. Natkę pietruszki opłucz, osusz i drobno posiekaj. Składniki przełóż do miski. Dopraw solą i pieprzem.
Surówkę z młodej kapusty połącz z majonezem i jogurtem naturalnym lub z sokiem z cytryny i oliwą.