Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z pora do obiadu? Proszę bardzo, oto pyszna, prosta i chrupiąca propozycja! Wystarczy kilka minut roboty oraz parę niedrogich składników, aby przygotować smaczny dodatek do obiadu, który smakiem przyćmi nawet kotlety.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 124
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1708
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 597
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 234
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 107
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 124
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1708
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 597
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 234
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 107
Składniki
Z pora odkrój białą i jasnozieloną część. Podziel ją wzdłuż, a następnie na mniejsze kawałki, aby uzyskać cienkie paski.
Marchewki obierz i zetrzyj na tarce. To samo zrób z obranymi i oczyszczonymi jabłkami. Cebulę posiekaj w piórka.
Wszystkie warzywa umieść w misce. Przypraw solą oraz świeżo mielonym pieprzem. Dodaj cukier i oliwę. Wymieszaj.
Odstaw na około 10 minut, aby smaki się połączyły.