Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szuba - nazywana też śledziami pod pierzynką - to tradycyjna sałatka ze wschodu. Na polskich stołach gości zwykle przy okazji świąt, jednak jest tak smaczna, że warto wracać do niej znacznie częściej.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 123
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 252
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 2386
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 412
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 276
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 123
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 252
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 2386
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 412
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 276
Składniki
Warzywa ugotuj w mundurkach. Buraki będą gotować się dłużej (ok. 60 minut, ziemniaki i marchew ok. 30 minut). Jarzyny ostudź i obierz. Matjasy pokrój w kostkę. Jajka ugotuj na twardo i rozdrobnij. Teraz czas na warstwy: na dół wyłóż śledzenie, następnie rozdrobnione ziemniaki, pół rozdrobnionej cebuli, trochę majonezu, rozdrobnioną marchewkę, znowu majonezu, rozdrobnione buraki i koperek.