Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny bajgiel z pastą z pieczarek, serem, pomidorem i mixem sałat
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 49
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 771
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 3054
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 49
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 771
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 3054
Składniki
Przygotowanie pasty z pieczarek: 1. Pieczarki oczyść i pokrój w drobną kostkę. 2. Na patelni rozgrzej odrobinę oleju i dodaj pieczarki. Smaż na średnim ogniu do momentu, gdy zaczną się rumienić. 3. Dodaj serek mascarpone i wymieszaj na gładką masę.
Złożenie bajgla: 1. Bajgla przekrój na pół i opiecz w tosterze lub na patelni do uzyskania chrupkości. 2. Na dolnej połówce bajgla rozsmaruj pastę z pieczarek i mascarpone. 3. Na paście ułóż plastry sera, pokrojonego w plastry pomidora oraz liście sałaty. 4. Przykryj drugą połówką bajgla.