Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie proste danie, super sposób na wykorzystanie czerstwego chleba. Idealne nie tylko na śniadanie czy kolację, ale też na imprezę w gronie znajomych.
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1449
Przepis dnia
Pieczone ziemniaki zapiekane z boczkiem i serem gorgonzola. To idealne danie...
Odsłon: 5062
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 4897
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 177
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1449
Przepis dnia
Pieczone ziemniaki zapiekane z boczkiem i serem gorgonzola. To idealne danie...
Odsłon: 5062
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 4897
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 177
Składniki
Cebulę kroimy w drobną kosteczkę i wrzucamy na roztopione masło. Pieczarki ścieramy na tarce o jarzynowych oczkach i dodajemy do cebuli. Doprawiamy. Dusimy do miękkości.
Wędlinę i ser również ścieramy na tarce. Wędlinę dodajemy do pieczarek i chwilę mieszamy. Nakładamy farsz na nasze kromki, posypujemy żółtym serem. Pieczemy chwilę w 150 st. C aż ser ładnie się stopi. Podajemy z ketchupem, sosem czosnkowym lub ulubionymi warzywami. Smacznego!