Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolejna pyszna odsłona szybkowaru :) czas przygotowania jest krótki :)
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 858
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 106
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 189
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 858
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 106
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 189
Składniki
Kurczaka umyć i osuszyć. Kurczaka rozebrać, mięso oddzielić od kości i drobno pokroić przełożyć do miski, dodać przyprawy i żelatynę. Dokładnie wymieszać mięso z przyprawami dodać ok 600 ml wody i dalej dokładnie mieszać aż woda się wchłonie. Do szynkowaru włożyć woreczek i nakładać mięso. Woreczek zakręcić i przykryć przykrywką ze sprężyną dociskową, zakręcić. Gotowy szynkowar wstawić do garnka na dnie położyć ściereczkę i gotować w 80 stopniach 1,5 godziny. Szynkowar schłodzić i wstawić do lodówki. Smacznego