Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon dyniowy w pełni, więc czas na racuchy z dyni :)
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 108
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1751
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 61
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4780
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 108
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1751
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 61
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4780
Składniki
Jajka, mleko, sól, cukry gałkę muszkatołową i cynamon rozmieszać, dodać mąkę i proszek do pieczenia i jeszcze raz dokładnie rozmieszać.
Obraną dynię zetrzeć na tarce o dużych oczkach lub krótko zblendować, dodać do przygotowanego w 1 etapie ciasta i wymieszać.
Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Podawać polane czekoladą lub posypane cukrem pudrem.