Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały sposób na reanimację "dwudniowego" pieczywa... ja jednak lubię również od czasu do czasu poświęcić świeże bułeczki.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 6
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 198
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 146
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 6
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 198
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 146
Składniki
Jajko wbijamy do głębokiego talerza, dodajemy mleko, roztrzepujemy widelcem. Masło rozpuszczamy na patelni, bułkę lub chleb maczamy z obu stron w jajku, smażymy na złoty kolor. Serwujemy z miodem, konfiturą. Wersja na ostro, do jajka ścieramy odrobinę twardego żółtego sera i śmietany zamiast mleka - roztrzepujemy widelcem, maczamy, smażymy.