Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na szybkie śniadanie lub kolację:)
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 83
To jedno z tych dań, które inspirują nas, aby udać się w kulinarną podróż do...
Odsłon: 72
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 83
To jedno z tych dań, które inspirują nas, aby udać się w kulinarną podróż do...
Odsłon: 72
Składniki
Papryki pokroić w kostkę,groszek w paski,oraz czosnek niedźwiedzi. Dać na roztopione masło i chwilkę 2-3 min.podsmażyć. Jajka roztrzepać posolić i popieprzyć,wylać na warzywa i usmażyć. Przełożyć na talerz i zsunąć na patelnię by usmażyć z drugiej strony. Gotową frittatę dać na talerz posypać pociętym czosnkiem i zajadać ze smakiem.
Smacznego życzę!