Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie zaczął się wysyp boczniaka,więc wykorzystuję go na różne sposoby. Porównania ze sklepowym boczniakiem nie ma,ten z własnej uprawy jest świeży,aromatyczny i bardzo smaczny. Polecam Wam kupić balot i poeksperymentować z uprawą bo warto:)
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 21
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1823
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 397
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1751
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 21
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1823
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 397
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1751
Składniki
Z balota wyciąć tyle boczniaka ile potrzebujemy na danie,które chcemy przygotować. Długo też nie można trzymać bo grzyby zrobią się wielkie i twarde.
Pokrojone grzyby wrzucić na masło, dodać posiekany czosnek i smażyć tak długo aż woda jaką puszczą odparuje. Doprawiamy solą i pieprzem. Wbić jajka i usmażyć by jajecznica nie była zbytnio ścięta . Na końcu wsypać posiekaną zieloną cebulkę.
Smacznego życzę!