Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię śniadanie na ciepło. Dzisiaj pyszna propozycja z wykorzystaniem jajek i chleba tostowego
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 146
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 297
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 13
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 146
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 297
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 13
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 112
Składniki
Udało mi się kupić jajka z dwoma żółtkami i tak one wyglądają. To są 3 jajka z dwoma żółtkami
Chleb tostowy kroimy w kostkę
Na patelnię wrzucamy masło klarowane i rozpuszczamy.
Na rozgrzane masło wsypujemy grzanki i podsmażamy.
Do grzanek dodajemy roztrzepane jajka.
Do masy jajecznej dodajemy starty żółty ser, solimy i pieprzymy. Mieszamy całość.
Jak już mamy ulubioną konsystencję wykładamy na talerz i wieńczymy listkiem bazylii. Smacznego