Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie na śniadanie lub obiad. Kolorowo i apetycznie na talerzu. Zapraszam na krótki filmik.
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 177
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 492
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 312
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4369
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 177
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 492
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 312
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4369
Składniki
Umyć papryki, ukroic jeden krązek papryki zielonej i dwa czerwonej. Wlać olej na patelnie i położ krążki na patelni.
Do krążków wbij jajka i smaż , na średnim ogniu,aby jajka ścinały się powoli. Posól i popieprz.
Serwujemy gorące z pajdą chleba. Smacznego! Zapraszam na filmik.