Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealna do śniadaniowych kanapek
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 124
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1708
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 597
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 234
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 107
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 124
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1708
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 597
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 234
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 107
Składniki
łososia rozgniatamy dokładnie widelcem w dużej misce, usuwając oczywiście ewentualną skórę
jajka gotujemy na twardo, zalewamy zimną wodą i studzimy, a potem obieramy i ścieramy na tarce, na grubych oczkach, bezpośrednio do miski z łososiem
teraz do miski dodajemy majonez i musztardę i wszystko dokładnie mieszamy, ewentualnie solimy do smaku, odstawiamy na 1-2 godziny do lodówki i gotowe, smacznego ;-)