Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli nowojorski klasyk śniadaniowy
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 596
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 67
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1564
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 596
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 67
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1564
Składniki
do miski wrzucamy serki Philadelphia i drobno posiekanego łososia, dodajemy sporo pieprzu i dokładnie wszystko mieszamy na jednolitą pastę
ser camembert kroimy w kostkę, dodajemy do pasty i delikatnie mieszamy, próbujemy i ewentualnie doprawiamy do smaku solą i pieprzem, no i gotowe, smacznego ;-)
bardzo dobrze smakuje na bajglu posypany koperkiem, ale najlepiej na grzance w towarzystwie pomidora