Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszne kolorowe kanapeczki na pożywne śniadanko.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 152
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 306
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 113
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 152
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 306
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 113
Składniki
Awokado przetnij na pół, usuń pestkę i wyjmij miąższ za pomocą łyżeczki, następnie rozdrobnij widelcem. Skrop sokiem z cytryny i posyp solą i pieprzem. Ułóż na kromeczki.
Na patelni rozgrzej masło , wbij jajka, posyp solą i usmaż do ulubionej konsystencji. Połóż na awokado. Pomidorki przekrój na pół ułóż na jajecznicy, całość posyp solą francuską.