Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest takie magiczne miejsce - Brzozowy zagajnik gdzie rośnie brzoza brodawkowata , tam słońce nawet wiosną inaczej świeci - to miejsce na zawsze pozostanie w sercu mym Tymczasem na talerzu mam śniadanie zwane modrym lasem - skład (Zielone - Lubczyk, szczypiorek, szpinak, pędy groszku i opcjonalnie listki Moringi, biała rzepa, kefir, olej lniany, przyprawa maggy, oliwka czarna) Rześkie niebo w gębie a modry las na talerzu Dobrego dnia !
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 146
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 297
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 13
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 146
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 297
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 13
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 112
Składniki
Białą rzepę umyć i obrać , pokroić w kawałeczki i zalać kefirem lub maślanką. Dodać siekany groszek i inną zieleninę. Dodać olej lniany , przyprawę typu Maggi , oliwki i wymieszać całość razem .. Podawać z grzankami .