Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienna owsianka z puree dyniowym, mango, malinami i gruszką. Zrobiłam ją na mleku migdałowym, ale można wykorzystać każde inne mleko roślinne lub zwierzęce. Polecam też taką owsiankę do pracy na wynos.
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 147
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 566
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1529
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 147
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 566
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1529
Składniki
Dynie ugotowałam wcześniej. Do garnka wsypuję płatki, wlewam mleko migdałowe i gotuję na wolnym ogniu dwie minuty. Dodaję puree z dyni i połowę puree z mango. Maliny miksuję blenderem. Przekładam do miski, dodaję owsiankę. Gruszkę kroję na pół, wydrążam środek i przesmażam na oleju. Układam na owsiance, wypełniam ją pokrojonym mango, orzechami.