Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowane naleśniki smakują wyśmienicie i zaskoczą łasuchów.
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 121
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1779
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 66
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4912
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 121
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1779
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 66
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4912
Składniki
Do miski wbijamy jajka, rozkłócamy. Następnie stopniowo dodajemy mąkę, wodę i mleko. Dokładnie wszystko mieszamy za pomocą miksera. Na koniec dodajemy olej i wiórka kokosowe i mieszamy.
Na patelnię (najlepiej naleśnikową) wlewamy odrobinkę oleju. Wlewamy dużą łyżką ciasto, tyle aby zakryło dno patelni. Smażymy chwilkę i przewracamy na drugą stronę, chwilkę smażymy.
Ser mieszamy z pozostałymi składnikami. Nakładamy po 2 łyżki farszu na placek i zwijamy rulony. Podsmażamy na oleju. Czekoladę rozpuszczamy. Polewamy podsmażone naleśniki i posypujemy wiórkami kokosowymi. Smacznego ;)