Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna,zdrowa i smaczna :)
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 748
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 808
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 51
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 161
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 82
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 167
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 748
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 808
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 51
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 161
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 82
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 167
Składniki
Płatki zalać szklanką wrzątku i odstawić na parę godzin (jeśli chcemy zjeść owsiankę na śniadanie zalać płatki wieczorem dnia poprzedniego i odstawić na noc ) Do namoczonych płatków dodać serek,starte na grubych oczkach jabłko.żurawinę,miód,cynamon,proszek do pieczenia i wymieszać. Białka ubić na sztywno i delikatnie wymieszać z masą. Przełożyć do foremki i piec w 200 st ok 30-40 min Smacznego :)