Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna z czerwoną cebulą i natką pietruszki.
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 123
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1780
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 68
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4922
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 123
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1780
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 68
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4922
Składniki
Jajka ugotować na twardo, schłodzić, obrać i zetrzeć na tarce o małych oczkach.
Cebulę obrać i drobno posiekać.
Natkę umyć, osuszyć i posiekać.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
Przed podaniem pastę warto wstawić do lodówki na około godzinę, aby smaki nieco się przegryzły.