Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja pasta jajeczna przygotowana została z takiego powodu gdyż został mi miąższ z przygotowanej sałatki. Postanowiłam sobie że ugotuję jajka na twardo i spróbuję wykorzystać miąższ do pasty jajecznej. Powiem Wam że nie myliłam się , pasta wyszła przepyszna. Prosta, szybka i smaczna. Polecam
garnek, nóż, widelec, miska lub talerz,
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 190
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 1678
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 190
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 1678
Składniki
Jajka po ugotowaniu obrać, rozgnieść widelcem. Do jajek dodać drobno pokrojony miąższ z pomidorów, drobno posiekaną cebulkę zieloną, doprawić do smaku pieprzem oraz solą wymieszać. Na koniec pastę jajeczną połączyć z majonezem . Podawać do chlebka.
Przygotowanie pasty.
Pasta gotowa do podania.