Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, prosta i - najważniejsze - pyszna pasta kanapkowa.
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 262
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1398
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6473
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 212
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 262
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1398
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6473
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 212
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w drobną kosteczkę. Ser feta odsączamy i rozdrabniamy widelcem. Tuńczyka odsączamy z oleju, rozdrabniamy, dodajemy do pozostałych składników. Dodajemy majonez /małymi porcjami żeby pasta nie wyszła zbyt "ciapciowata"/, doprawiamy pieprzem, odrobiną chili i ewentualnie solą /ser feta jest raczej słony więc należy uważać by nie przesolić/. Wszystko mieszamy i podajemy.