Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli znudziły ci się klasyczne smarowidła kanapkowe, ta prosta i smaczna pasta kanapkowa z łososiem z pewnością przypadnie ci do gustu. Jej przygotowanie zajmie ci tylko kilkanaście minut, a efekt na pewno przejdzie twoje oczekiwania. Możesz przechowywać ją nawet przez kilka dni w lodówce, w szczelnie zamkniętym pojemniku.
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 105
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1749
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 58
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4749
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 105
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1749
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 58
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4749
Składniki
Łososia rozgnieć przy pomocy widelca. To samo zrób z ugotowanymi na twardo jajkami. Aby przyspieszyć prace, jajka i łososia możesz rozdrobnić przy pomocy blendera. Kapary posiekaj z grubsza, a następnie wymieszaj je z rybą i jajkami. Dodaj do nich także posiekany koperek oraz pozostałe składniki. Całość dokładnie wymieszaj i odstaw na kilka minut, aby wszystkie smaki lepiej się połączyły. Tak przygotowaną pastę kanapkową możesz podawać z ulubionym pieczywem. Podana na krakersach świetnie sprawdzi się w roli imprezowej przekąski.