Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa z twarogu, tuńczyka i jaj. Konkretna i z dużą ilością białka. Smaku nadaje kiszony ogórek i musztarda francuska.
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 792
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 255
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 523
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 135
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 792
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 255
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 523
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 135
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Po ostudzeniu kroimy w kostkę, lub trzemy na tarce o grubych oczkach. Ogórki i cebulę kroimy w drobną kostkę. Jeśli chcecie łagodniejszą pastę, możecie sparzyć cebulę wrzątkiem. Twaróg gnieciemy widelcem. Dodajemy jajka, odsączonego tuńczyka, pokrojone ogórki i cebulę, musztardę, koncentrat, słodką paprykę. Całość mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem. Pasta jest najlepsza po schłodzeniu.