Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z pewnością po świętach została Wam jeszcze rzeżucha, warto ją wykorzystać, zawiera mnóstwo witaminy C i mikroelementów, więc niech nie będzie tylko ozdobą, ale przede wszystkim składnikiem naszych dań. Dzisiaj kolejna wiosenna propozycja z rzeżuchą - zielony twarożek. W sam raz na śniadanko do świeżego chlebka, mój Roczniak, zjadł dzisiaj aż dwie kanapki. :)
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 38
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1853
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 399
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1770
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 38
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1853
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 399
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1770
Składniki
Ogórek umyć, obrać i pokroić w bardzo drobną kosteczkę. Rzeżuchę i szczypiorek drobno posiekać. Twaróg rozdrobnić widelcem, dodać mleko, ogórek, rzeżuchę, szczypiorek (ewentualnie sól i pieprz) i dokładnie wymieszać.
Podawać ze świeżym pieczywem.
Smacznego ;)