Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Twarożek na słodko,świetny do pieczywa na śniadanie lub kolację
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 163
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 562
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1521
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 163
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 562
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1521
Składniki
Orzechy i migdały drobno posiekać.Ser utrzeć np widelcem dodając tyle mleka by nie był za suchy.Dodać posiekane orzechy i migdały,dosłodzić miodem,wymieszać.Smacznego:)
Orzechy i migdały drobno posiekać.Ser utrzeć np widelcem dodając tyle mleka by nie był za suchy.Dodać posiekane orzechy i migdały,dosłodzić miodem,wymieszać.Smacznego:)