Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Waniliowe placuszki, szybkie w wykonaniu :))
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 94
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1762
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 46
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1594
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 94
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1762
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 46
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1594
Składniki
W misce wymieszaj wszystkie składniki, oprócz jabłka.
Gdy konsystencja będzie odpowiednia dodaj obrane i starte na tarce (na dużych oczkach) jabłko.
Smaż z obu stron na niewielkim oleju, polecam pod przykryciem i na mniejszym ogniu.
Gotowe podaj z ulubionymi dodatkami. Smacznego!