Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne szpinakowe naleśniki w zdrowszej wersji. Polecam!!!
Puszyste i lekkie niczym chmurka placuszki śniadaniowe. Przepis jest niezwykl...
Odsłon: 25988
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 655
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 17582
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 138
Puszyste i lekkie niczym chmurka placuszki śniadaniowe. Przepis jest niezwykl...
Odsłon: 25988
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 655
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 17582
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 138
Składniki
Na początku wlej do miski napój roślinny bądź mleko (ja użyłam mleka owsianego).
Dodaj szpinak oraz sól i porządnie wymieszaj.
Dodaj jajko, a następnie całą masę roztrzepuj trzepaczką.
Kolejnym krokiem będzie dodanie mąki żytniej. Całość wymieszaj porządnie, tak aby nie było grudek.
Patelnie wysmaruj oliwą i wylej trochę masy. Z mojego przepisu powinno Ci wyjść 4 mały naleśniki.
I tak oto się prezentują. Są pyszniutkie i zdrowe. Może wypełnić je hummusem, papryką czy ogórkiem. Pychotka!!!
Życzę miłego gotowania. Smacznego!!!