Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki boczek, to jest pączek nad pączki w tłusty czwartek. Takie rarytasy misie lubią naj! Taki mięciusi, pachnący, taki w sam raz do miziania językiem :P Serio, ja to napisałem?!? xD Ludziska piszę do was ja, Arek Gie! Wbijajcie do sklepu, kupujcie i róbcie. Ostatnio w sklepie na N był po 12 zeta, więc szkoda nie skorzystać z promocji. Wyszła sama rozkosz! Raciczki lizać xD
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 186
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 613
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 71
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1580
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 186
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 613
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 71
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1580
Składniki
Mięso myjemy, nakłuwamy. Przekładamy do garnka wypełnionego wodą. Wsypujemy sól, pieprz, ziele, liście i wrzucamy przekrojony na pół, czosnek. Zagotowujemy, zmniejszamy płomień. Gotujemy 90 minut, wyjmujemy i oprószamy przyprawą. Zapiekamy kwadrans w 200°C Boczek gotowy na kanapki.