Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierś pieczona z indyka to świetna propozycja na obiad, lub jako wędlina do kanapek. Pierś jest bardzo soczysta i aromatyczna.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 68
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1567
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 68
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1567
Składniki
W misce wymieszaj wszystkie przyprawy, dodaj olej, miód, musztardę i sok z cytryny.
Opłukaną i osuszoną ręcznikiem papierowym pierś natrzyj przygotowaną marynatą. Wstaw do lodówki najlepiej na całą noc.
Pierś pieczemy w rękawie do pieczenia około godziny w temperaturze 180 st. lub we frytkownicy beztłuszczowej około 45 minut w temperaturze 180 st.
Pierś pieczona w piekarniku lub frytkownicy jest tak samo soczysta i mięciutka. Idealna na ciepło do obiadu lub jako wędlina na kanapki. Polecam.