Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Roladki ze schabu z warzywami"
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4373
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 15
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 371
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 39
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4373
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 15
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 371
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 39
Składniki
Papryki i cebulę pokrój w paski. Schab cienko rozbij, przypraw solą i pieprzem, na każdym kawałku ułóż po plastrze boczku i po kawałku cebuli, zielonej i czerwonej papryki, dokładnie zwiń, obtocz w mące. Możesz je pospinać wykałaczkami. Gotowe roladki smaż z każdej strony kilka minut na rozgrzanym oleju.
Pozostałą cebulę pokrój w kostkę, usmaż na maśle. Zalej ją szklaną wody i szklanką wina, dodaj liść laurowy, ziele angielskie, i rozmaryn, włóż roladki i duś 20 minut. Możesz zagęścić sos rozpuszczonym masłem wymieszanym z mąką.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień