Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie danie w kilka chwil. Wspaniale smakują z młodymi ziemniakami z wody, oprószonymi świeżym koperkiem.
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 104
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1748
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 57
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4745
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 104
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1748
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 57
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4745
Składniki
Kotlety schabowe rozbijamy jak najcieniej. Newellę dzielimy na cztery części. Każdą owijamy rozbitym kotletem. Oprószamy solą, pieprzem, obtaczamy w mące i obsmażamy na rozgrzanym oleju. Przekładamy do rondelka. Wodę mieszamy z przyprawą do schabu, zalewamy roladki i dusimy na wolnym ogniu 3-5 min. Podajemy z ulubionymi dodatkami.