Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażona na patelni kiełbaska podana z pieczarkami i papryką to "prawie" leczo z "prawie" kiełbasą z grilla. "Prawie" robi ogromną różnicę:)
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4394
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 16
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 372
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 40
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4394
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 16
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 372
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 40
Składniki
Kiełbasę obieramy z osłonki i przekrawamy wzdłuż na pół. Kiełbasę układamy na patelni i na średnim ogniu podsmażamy. Oprószamy przyprawą do grilla. Kiedy kiełbasa już się zrumieni przesuwamy ją na bok patelni /lub przekładamy na talerz/. Na wytopiony z kiełbasy tłuszcz wrzucamy drobno pokrojoną cebulę i podsmażamy 2-3 min. ciągle mieszając.Następnie dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki, pokrojonego w krążki pora i paprykę pokrojoną w kostkę. Dusimy na średnim ogniu do miękkości. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i mieloną papryką. Kiełbasą podajemy na ciepło z warzywami. Możemy podawać z pieczywem, kaszą lub ryżem.