Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna domowe mięso kanapkowe.
keksówka krótka, papier do pieczenia
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 109
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1913
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 109
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1913
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Składniki
Mięso z uda kroi się w kostkę. Cebulę i czosnek trze się na ziemniaczanym oczku. Trzeba dodać jajo, kaszę manną i pozostałe przyprawy. Masę się wyrabia, aż się zestali. Masę wykłada się do foremki wyłożonej papierem do pieczenia. Piekłam 1,15- 1,30 minut w 180 stopniach.
Smacznego :)