Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, pieczony boczek z chrupiącą skórką, idealny do kanapek.
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 3543
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 804
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 3543
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 804
Składniki
Wymyty, osuszony boczek rolujemy, nacinamy i nacieramy przyprawami i wstawiamy do lodówki na noc żeby przeszedł przyprawami. Na drugi dzień pieczemy w temperaturze 170 stopni Celsjusza 120 minut, do 68-70 stopni Celsjusza wewnątrz.
Upieczony możemy spożywać na gorąco lub schłodzony kroić w plastry do kanapek. Smacznego !!!