Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inny sposób na fasolkę szparagową po grecku.
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 131
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 174
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 131
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 174
Składniki
Cebulę pokroic w kostkę,zeszklic na oliwie,dodac pokrojone w kostkę ziemniaki i pokrojoną w talarki marchew,chwilę podsmażyc dodac fasolkę i jeszcze chwilę smażyc ciągle mieszając.Podlac wodą,dodac posiekany koperek i przyprawy według własnego smaku.
Gdy warzywa zmiękną dodac przecier i jeszcze chwilę gotowac.Danie powinno miec gęstą konsystencję.