Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna , sycąca i rozgrzewająca zupka doskonała na chłodnie dni :)
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 3127
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 270
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1411
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6476
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 222
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 3127
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 270
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1411
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6476
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 222
Składniki
Umyte kości wędzone dodajemy do garnka z wodą. Gotujemy i zbieramy szumowiny. Dodajemy Fasolę ( namoczoną całą noc wraz z tą wodą) następnie wrzucamy przyprawy, seler, pietruszkę, cebule w kostkę, czosnek w kostkę i marchewkę w kostkę. Gdy fasola będzie dość miękka dodajemy ziemniaki w kostkę . Następnie przesmażamy kiełbaskę pokrojona w kostkę i przekładamy do garnka. Gdy wszystkie składniki są miękkie dodajemy ocet. Gdy zupa ostygnie dodajemy śmietanę. Smacznego ;)